TRANSFORMAREA TA ÎNCEPE ACUM

Resurse utile pentru antreprenori

INTERVIURI CU EXPERȚI
Andy Szekely la TEDx
PODCASTURI

Podcasturi marca Andy Szekely

ÎN COLABORARE CU REMUS BĂLAN

Master My Time

Toți oamenii de succes sunt foarte productivi pentru că își prețuiesc timpul și îl folosesc foarte eficient. Toți, fără excepție, au decis la un moment dat al vieții lor că vor deveni maeștri în gestionarea timpului.

Gestionarea timpului este o competentă care se poate învăța. Tu POŢI deveni stăpânul(a) timpului tău. Când vei face acest lucru, vei deveni stăpânul(a) vieții tale. Acum este momentul să iei decizia de schimbare a modului în care îți petreci timpul.

ÎN COLABORARE CU EUSEBIU BURCAȘ

Master My Money

Un lucru esențial pentru viitorul romanilor este să învețe să preia controlul banilor. Asta duce la stabilitate și libertate. De acolo, se pot construi business-uri, cariere, proiecte sociale… și o țară în care copiii noștri să își dorească să trăiască.

Acest podcast te ajută să înțelegi propria relație cu banii și să o transformi într-o experiență pozitivă, benefică și constructivă.

ani experiență în training
1500+
apariții live
0+
cărți publicate
300000+
membri în comunitatea AS
CONȚINUT TEXT

Cărți scrise de Andy

Cartea despre mindset

Leadership fără armură

Vei afla că deciziile radicale sunt foarte importante atunci când vrei să renunți la trecut, să fii împăcat cu el, iar alegerile sunt importante atunci cînd vrei să-ți construiești viitorul.

Cartea despre skillset

Formula măiestriei

GHIDUL evoluției tale accelerate în 7 stadii de la ucenic la MAESTRU „Excelența personală sau cum devenim foarte buni în ceea ce facem zi de zi. Sună bine, dar ce înseamnă asta, de fapt?

Cartea despre influență/vânzări

Comunică, Influențează, Convinge!

„Comunică, Influențează, Convinge” vorbește despre instrumentele și principiile folosite în orice proces de persuasiune, influențare, comunicare și…

Carte despre Leadership/ Branding

Prezentări cu public

Miezul acestei cărți este trusa de scule a speakerului profesionist, dezvăluită în partea a doua a cărții. Aici am selecționat cele mai simple, eficiente și ușor de folosit idei pe care le folosesc profesioniștii. Ele pot fi ușor preluate și adaptate de către orice vorbitor public, în orice domeniu.

SECRETUL UNUI ANTREPRENOR DE SUCCES

Investește în dezvoltarea ta și a afacerii tale. Intră în comunitatea ASIC!

Pe parcursul unui an, ai oportunitatea de a descoperi pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a ajunge la următorul nivel de leadership.