INIȚIATORUL ACESTUI PROIECT

Andy Szekely – antreprenor, autor, coach, speaker în 12 țări, pe 3 continente

Andy Szekely inovează de 24 de ani în piața de training și coaching din România ca antreprenor, autor și speaker. Speaker în 12 țări, pe 3 continente, a ținut prezentări și sesiuni de training în 7 țări europene, China, SUA și Canada și a avut oportunitatea de a vorbi pe aceeași scenă cu speakeri de talie internațională (John Maxwell, Robin Sharma, Martin Lindstrom, Dr. Oz.)

Andy este formatorul a peste 40 de speakeri români care astăzi sunt prezenți pe scenele țării și/sau dezvoltă afaceri de training și coaching (Paul Ardeleanu, Raluca Mohanu, Ovidiu Oltean, Adrian Erimescu etc.). De asemenea, este creatorul comunității AS, care numără peste 400.000 de membri consumatori ai materialelor de dezvoltare personală și leadership publicate de echipa sa editorială. În plus, acesta a instruit o echipă de traineri și facilitatori la nivel național care astăzi numără 6 Master Traineri, 8 guest traineri și 40 de facilitatori.

Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).
Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educație:

  • Conferințele 6C  reprezintă un eveniment marca Andy Szekely, în care sunt dezbătute cele 6 arii importante din viața unui om: Carieră (Leadership & Performanță), Conectare, (Relații Autentice), Cash (Prosperitate & Bani), Corp (Energie & Vitalitate), Contribuție (Leadership & Public Speaking), Creștere (Învățare Accelerată & Evoluție personală);
  • Elite School– programe de dezvoltare personală și leadership susținute în top 10 mari orașe ale României, cu formatori acreditați ai metodei Andy Szekely (începând din 2010);
  • Bootcamp University – program de dezvoltare personală și leadership în format „tabără intensivă – 8 zile”, cu peste 1100 de absolvenți, o echipă solidă formată din 10 traineri asociați și 40 de facilitatori licențiați (începând din 2003).

Andy este autorul cu cele mai multe cărți și produse multimedia pe teme de dezvoltare personală și profesională publicate în România (20 cărți și peste 250 de ore de material audio-video).

ani experiență în training
1500+
apariții live
0
cărți publicate
300000+
membri în comunitatea AS
HAI ȘI TU ÎN COMUNITATEA ASIC

Furnizorul tău de libertate ca antreprenor

Andy este un pionier al pieței românești de seminare deschise pe teme de dezvoltare personală și leadership. Probabil cea mai importantă contribuție pe termen lung pe care a adus-o Andy este conceperea a 6 procese de dezvoltare personală originale în cadrul programelor ultraintensive de tip Bootcamp (5-8 zile).

Mai mult, Andy Szekely a construit trei branduri naționale în educație: Conferințele 6C, Elite School  și Bootcamp University.

În urma participării la cursurile ținute de Andy am reușit să cresc cifra de afaceri a firmei mele de la 2 mil. euro la 3,7 mil. euro. Cum? Mi-a crescut încrederea în mine, am învățat să duc relațiile cu echipa mea la un nivel mai înalt și mi-am dat voie să deleg.

Cristian Găvan
Antreprenor Owner MAM Bricolaj

By adding your expertise in Story Telling and Objection handling to our Services Sales Education for our Business Partners we significantly increased the practical value of the training and got outstanding feedback from the participants.

Achim Ludaescher
Sales Leader Technology Support&Services IBM

Andy Szekely este mai mult decât trainer și autor. Este un om de business care înțelege în detaliu concepte complexe și diferite și poate customiza manuale, prezentări și traininguri indiferent de industrie.

Cristian Popescu
Managing Director TABAC XPress

[…] Andy Szekely, unul dintre trainerii Romaniei, cu o profunzime surprinzatoare pentru un trainer. Pentru ca multi sunt traineri doar de complezenta.

Bogdan Putinica
Vicepresedinte Senior Enea

“It was a day full of insights and revelations. Just to name a few: great Mastermind principles, behavior change formula and 5Ms.

Andy, you’ve added a strong brick to our engaged culture – very big thank you!”

Sidonia Barna
Senior Department Manager HR and Administration at METRO SYSTEMS ROMANIA

The world is changing. And we must be changing with it.

We have launched back in February the HP Bucharest Leadership Conference series, specially designed for the Romanian people management community at HP. Given recent development, we created a whole new concept – HP Leadership Conference week – totally virtual, everything moved to online. With the help of Andy Szekely, who was our host for the week, we talked in a very engaging manner about Leadership and what it takes to be a great Leader.

Elena Sandru
Manager, B2B Customer Experience at HP

Organizaţia noastră este o organizaţie “objective oriented” şi nimic nu este mai mulţumitor pentru mine decât să îi văd pe colegii mei clarificându-se, motivându-se şi acţionând în urma evenimentelor ce îl au pe Andy ca speaker principal. Asta nu e training! Este „mână întinsă” şi „picior în spate” înspre atingerea de obiective. Mulţumesc Andy!

Cristian Onetiu
Fondator Life Care

Andy Szekely was one of the first people on the planet I felt comfortable licensing one of my books to train. Since then, he’s become one of the most famous stars in Romania. He’s gone on to write 15 of his own books. His mind for accuracy, reality and effectiveness along with goodness as a human makes him a great friend and brilliant trainer.

Kevin Hogan
International Public Speaker, autorul cărții Psihologia Persuasiunii

”Mi-am dat seama în 30 de secunde de conversaţie că Andy e bun în ceea ce face pentru că vorbeşte cu pasiune și pricepere”.

John Maxwell
Autoritate mondială în Leadership
SECRETUL UNUI ANTREPRENOR DE SUCCES

Investește în dezvoltarea ta și a afacerii tale. Intră în comunitatea ASIC!

Pe parcursul unui an, ai oportunitatea de a descoperi pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a ajunge la următorul nivel de leadership.