IRINA VASILESCU

Trainer, coach, facilitator, antreprenor și autor

Irina este trainer, coach, antreprenor și autor. Este pasionată de educație și are o experiență de 24 de ani de lucru cu oamenii.

Este antreprenor de peste 18 ani: a fondat 3 companii și un ONG și activitatea curentă o desfășoară simultan cu patru linii de business:

  • agenție de traduceri (din 2002)
  • centru de limbi străine (din 2207)
  • editură (din 2015)
  • servicii de coaching & training (open și corporate) & mentorat de business (din 2014)

In prezent, coordonează 4 echipe și colaborează cu companii  și cu antreprenori cu experiență sau la început de drum pentru a-i susține, prin coaching și mentorat de business, să își atingă obiectivele propuse. A mentorat în ultimul an 6 start-up-uri care acum funcționează la capacitate maximă.

Susține autorii de carte să își redacteze și definitiveze manuscrisele, pentru ca apoi să publice.

Ca autor, a publicat 10 titluri și continuă să scrie cu pasiune.

Trainingurile concepute de Irina vizează  teme precum: Comunicarea eficientă, Managementul conflictului, Controlul emoțional, Stabilirea și atingerea obiectivelor, Flow, fericire și armonie, acasă și la birou, Relaționare de succes în cuplu.

Clienții Irinei spun că beneficiile colaborării cu ea sunt: claritatea și starea energetică înaltă după sesiunile de coaching sau mentorat și motivația puternică de a lucra imediat la obiectivele propuse.

Filosofia de viață a Irinei este: „Fericirea este o alegere. Alege conștient în fiecare clipă.”