INSTRUMENTE

În cadrul programului ASIC
se aplică 3 instrumente de evaluare

ETAPA 1

Antreprenorul

LAB Profile este un chestionar internațional de analiză a limbajului și comportamentului (Language and behavior profile) pe care Andy îl considera Arma secretă a proceselor de motivare (este singurul instrument certificat pe care îl folosim)

Pe baza chestionarului îți identifici impulsurile motivaționale – ce te mană în luptă și ce te demotivează. Se realizează în format interviu (aproximativ 40 de minute) de către unul dintre coachii din cadrul programului.

ETAPA 2

Echipa

VIP’s tool este un chestionar online pe baza căruia determini stilul tău preferat de lucru în echipă. Cu această ocazie identifici ‘’petele oarbe’’ care îți cauzează dificultăți de comunicare în calitate de antreprenor și ce fel de membri ai nevoie să atragi în echipa de conducere a afacerii.

ETAPA 3

Strategia

Business stages asessment este o secvență de peste 30 de afirmați care îți permit să identifici (răspunzând prin ‘’adevărat’’ sau ‘’fals’’) stadiul de dezvoltare (din cele 4 posibile) în care se află afacerea ta. Pentru fiecare stadiu există un set de măsuri concrete pe care le poți identifica drept urmare a clarificarii stadiului în care te afli.

SECRETUL UNUI ANTREPRENOR DE SUCCES

Investește în dezvoltarea ta și a afacerii tale. Intră în comunitatea ASIC!

Pe parcursul unui an, ai oportunitatea de a descoperi pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a ajunge la următorul nivel de leadership.