Dan Calbureanu

Coach, Consultant Business, Trainer

Cu multă pasiune pentru succes şi o gândire orientată către găsirea de soluţii, Dan este apreciat în mediul de business ca fiind un consultant flexibil şi cu idei originale.

Fiind în primul rând un manager de oameni, are o experienţă de mai bine de 20 de ani în formarea şi coordonarea echipelor. El îmbină cu multă naturaleţe rigoarea obiectivelor de business cu valorile şi năzuinţele personale ale fiecărui individ din echipă. A reuşit, astfel, să fie înconjurat de oameni care să îl urmeze şi să aibă încredere în viziunea şi strategia propuse de el.

În calitate de coach, el îşi însoţeşte clienţii atât în dezvoltarea personală cât şi de business, considerând că Life Coaching-ul şi Business Coaching-ul merită o abordare integrată.

Pentru Dan, FLEXIBILITATEA este principalul ingredient pe care îl foloseşte în viaţă. Atunci când are de creat o strategie pe termen lung sau are de gestionat o criză apărută pe neaşteptate, aceeaşi flexibilitate îl ajută de fiecare dată. Aşa cum afirmă el, obiectivele care sunt cu adevărat înalte au nevoie de multă flexibilitate pentru a putea rezista provocărilor.